Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mosdó csaptelep

Válasszon egy típust, vagy lapozzon lentebb a összes termékért!
Rendezés:

Egy jó mosdócsaptelep minden fürdőszoba elengedhetetlen kelléke, hiszen számtalanszor mosunk kezet nap, mint nap. Mosdócsaptelep vásárlásakor számos tényezőt kell figyelembe vennünk. Az első, és legfontosabb szempont, hogy a mosdónkhoz mely típus (álló vagy fali) szükséges.  Igényeinknek megfelelően választhatunk hagyományos, tekerőgombos csaptelepet, egykaros (keverő) csaptelepet, termosztátos csaptelepet, és érintés nélküli csaptelepet.

Az egykaros (keverős) mosdócsaptelepek előnye, hogy a kívánt vízhőmérséklet beállítása gyors és egyszerű, továbbá a beépített perlátor levegővel dúsítja a vizet, így jelentős vízmennyiséget és pénzt spórol meg.

A tekerőgombos változatok előnye, hogy a hideg és meleg víz egymástól függetlenül állítható, hátránya viszont az, hogy a kívánt hőmérsékletű víz beállítása nehezebb, és tovább tart, így feleslegesen folyatjuk a vizet.

Léteznek beépített termosztáttal szerelt termosztátos mosdócsaptelepek is, melyek a megnyitás után szinte azonnal a kívánt hőmérsékletű vizet szolgáltatják, felesleges vízpazarlás nélkül. Segítségükkel elkerülhető a véletlen forrázás veszélye, így kisgyermekek számára is biztonságos. 

A megjelenés (design) mellett lényeges, hogy a csaptelep sok évig kiszolgáljon minket, és könnyedén hozzáférhessünk tőle a mosdókagylóhoz. A könnyű és egyszerű kezelhetőség és használhatóság szintén fontos.

A modern csaptelepek perlátoruk révén hatékony víztakarékos megoldást kínálnak, így jelentős mennyiségű vizet és pénzt takaríthatunk meg.