Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Álló mosdó csaptelep

Rendezés:

Álló mosdócsaptelep vásárlásakor igényeinknek megfelelően választhatunk hagyományos, tekerőgombos csaptelepet, egykaros (keverő) csaptelepet, termosztátos csaptelepet, és érintés nélküli csaptelepet. Egy jó minőségű csaptelep sok évig hibátlanul működik.

Webáruházunkban számos neves gyártó termékével ismerkedhet meg, melyek már rengeteg fürdőszobában bizonyítottak, mind kiváló minőségűek, megbízhatók és tartósak, hogy Ön sokáig élvezhesse az általuk nyújtott kényelmet.

Az egykaros (keverő) álló mosdócsaptelepek előnye, hogy a kívánt vízhőfok beállítása gyors és egyszerű, továbbá beépített perlátoruk levegővel dúsítja a vizet, így jelentős vízmennyiséget és pénzt spórol meg.

A tekerőgombos változatok előnye, hogy a hideg és meleg víz egymástól függetlenül állítható, hátránya viszont az, hogy a kívánt hőmérsékletű víz beállítása nehezebb, és tovább tart, így feleslegesen folyatjuk a vizet.

Léteznek beépített termosztáttal szerelt termosztátos álló mosdócsaptelepek is, melyek a megnyitás után pillanatok múlva a kívánt hőmérsékletű vizet szolgáltatják, vízpazarlás nélkül. Megakadályozzák a véletlen forrázás lehetőségét, így kisgyermekek környezetében is biztonságosan használhatók.