Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WC csésze

Válasszon egy típust, vagy lapozzon lentebb a összes termékért!
Rendezés:

WC csésze a mellékhelyiség legfontosabb berendezése. Habár funkciójuk és rendeltetésük mondhatni azonos, mégis számos típus közül választhatunk igényeinknek és toalettünk adottságainak valamint méreteinek megfelelően. WC csésze vásárlásakor a legfontosabb, amit tudnunk kell, hogy a mellékhelyiségben lévő bekötési pont alsó vagy hátsó kifolyású csészét kíván-e? Továbbá megkülönböztetünk lapos- és mély öblítésű valamint perem nélküli típusokat, álló vagy falra szerelhető változatokat.

WC csésze esetében kritikus fontosságú a higiénia, így a könnyű tisztíthatóság, és tisztántarthatóság nem elhanyagolható tényező. A speciális védőbevonattal ellátott jó minőségű csészék taszítják a szennyeződéseket, gátolják azok letapadását, és megakadályozzák a vízkőképződést. Az ilyen felületkezeléssel rendelkező csészék segítségével pénzt és időt takaríthatunk meg, hiszen nem szükséges annyit tisztítószerekre költenünk, és nem kell sokáig vesződni a tisztítással.

Egy jó minőségű WC csésze ellenálló és tartós, hosszú távon hibátlanul kiszolgálhat, így érdemes ilyen mellett dönteni, ha vásárlásra kerül a sor.