Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mapei

Mapei - A világvezető építőanyag gyártó

A Mapei, az építőipar egyik legkiemelkedőbb és legmegbízhatóbb neve, 1937-ben alapították Milánóban, Olaszországban. Az elmúlt több mint 80 év során a Mapei a minőség, az innováció és a fenntarthatóság szinonimájává vált, és világszerte jelen van több mint 80 országban. Termékeik között megtalálhatók a csempék és természetes kövek ragasztására szolgáló anyagok, vízszigetelő rendszerek, hő- és hangszigetelő megoldások, valamint ipari padlóburkolatok.

Miért válassza a Mapei termékeit?

  1. Széles termékválaszték: A Mapei kínálata rendkívül széleskörű, több mint 5000 termékkel, melyek között megtalálhatók ragasztók, fugázók, vízszigetelő rendszerek, hőszigetelő rendszerek, valamint különféle ipari padlóburkolatok.

  2. Innováció és kutatás-fejlesztés: A Mapei évente több mint 5% árbevételét fordítja kutatásra és fejlesztésre, amely lehetővé teszi számukra, hogy folyamatosan új és jobb megoldásokat kínáljanak az építőipar számára.

  3. Fenntarthatóság: A Mapei elkötelezett a környezetvédelem mellett. Termékeik környezetbarátak, és az egész gyártási folyamat során nagy figyelmet fordítanak az ökológiai lábnyom csökkentésére.

  4. Minőség és megbízhatóság: A Mapei termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak, és minden egyes termék szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül a gyártás során.

Legnépszerűbb Mapei termékek:

  • Keraflex: Magas minőségű ragasztó csempék és természetes kövek rögzítésére.
  • Mapelastic: Rugalmas vízszigetelő habarcs, amely kiválóan alkalmas teraszok és erkélyek vízszigetelésére.
  • Ultracolor Plus: Gyorsan kötő és gyorsan száradó cement alapú fugázó, amely különösen ellenáll a penésznek és a foltosodásnak.

Mapei szolgáltatások:

A Mapei nem csak termékeket kínál, hanem teljes körű szolgáltatásokat is. Szakértő csapatuk tanácsadást és technikai támogatást nyújt az építkezések minden szakaszában, a tervezéstől a kivitelezésig.

Válassza a Mapeit, és tapasztalja meg a minőséget, megbízhatóságot és innovációt az otthonában, vagy építőipari projektje során. Legyen szó akár új építésről, felújításról vagy speciális építési megoldásokról, a Mapei mindig az Ön partnere lesz a sikeres projektek megvalósításában.

Mapei termékek széles választékát kínáljuk!

Tekintse meg kínálatunkat, és rendeljen tőlünk kedvező áron!

Rendezés: