Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fugázó

Fugázó anyagok széles választékban, változatos felhasználásra. Válasszon különböző színek és típusok közül, amelyek tökéletesen illeszkednek csempéihez és padlólapjaihoz. Kiváló minőségű fugázó anyagaink tartósak, ellenállnak a penésznek és a nedvességnek. Ideálisak fürdőszobákhoz, konyhákhoz és egyéb beltéri és kültéri felületekhez. Könnyen alkalmazhatóak és garantálják a hosszú távú, esztétikus végeredményt. Fedezze fel kínálatunkat és találja meg az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Rendezés:

Fugázó anyagok: A tökéletes megoldás a tömör és esztétikus burkolatokhoz

A fugázó anyagok nélkülözhetetlen elemei a burkolatok hosszú távú tartósságának és esztétikájának. Ezek az anyagok kitöltik a csempék, járólapok és egyéb burkolólapok közötti réseket, biztosítva a felület tömörségét és vízállóságát. A minőségi fugázó anyagok nemcsak esztétikai szempontból fontosak, hanem jelentős szerepet játszanak a burkolatok védelmében is.

Fugázó kínálatunkban számos színben és kiszerelésben talál kiváló minőségű, kedvező árú fugázó anyagokat, melyek bármilyen kerámia- és kő burkolat fugázására alkalmasak.

Az általunk kínált Mapei fugázók könnyen felhordhatók, a kialakítható felület, sima, tömör lesz. Bel- és kültéri padlón és falon egyaránt használható. Alkalmas úszómedencék, fürdőszobák, konyhák, valamint különösen sima és fényezett padlófelületek fugahézagainak kitöltésére.

Miért válasszon minőségi fugázó anyagot?

  1. Tartósság és ellenállóság: A jó minőségű fugázó anyagok ellenállnak a nedvességnek, vegyi anyagoknak és a mechanikai hatásoknak, megakadályozva a burkolatok károsodását és az aljzatba történő beszivárgást.

  2. Esztétikai megjelenés: Széles színválasztéknak köszönhetően a fugázó anyagok harmonikusan illeszkednek a burkolatokhoz, kiemelve azok szépségét és stílusát.

  3. Könnyű alkalmazás: A modern fugázó anyagok könnyen felhordhatók, gyorsan száradnak, és minimális karbantartást igényelnek, megkönnyítve a felhasználók dolgát.

Fugázó anyagok típusai:

  1. Cementbázisú Fugázók: Ezek a leggyakoribb típusok, amelyek különböző színekben és textúrákban érhetők el. Ideálisak beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt.

  2. Epoxi Fugázók: Rendkívül ellenállóak a vegyi anyagokkal és a nedvességgel szemben, ezért kiválóan alkalmasak konyhákba, fürdőszobákba és medencékbe.

  3. Szilikon Fugázók: Rugalmas és vízálló anyagok, amelyek ideálisak a mozgásnak kitett területeken, például sarkokban és szegélyeknél.

Hogyan válasszunk fugázó anyagot?

A megfelelő fugázó anyag kiválasztásához fontos figyelembe venni a burkolat típusát, a felhasználás helyét és az elvárt terhelést. Érdemes szakember tanácsát kérni, hogy a legmegfelelőbb anyagot válasszuk ki, amely hosszú távon biztosítja a burkolat esztétikai és funkcionális értékeit.

Fugák karbantartása:

A fugák rendszeres tisztítása és karbantartása elengedhetetlen a burkolatok élettartamának növeléséhez. Használjon speciális tisztítószereket, amelyek megőrzik a fugák színét és állapotát, elkerülve a repedéseket és elszíneződéseket.

Válassza a minőségi fugázó anyagokat, és biztosítsa burkolatainak tartósságát és szépségét évekig! Tekintse meg széles termékválasztékunkat, és találja meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást! Rendeljen tőlünk kedvező áron!